Alt om diamant ørestikkere

Diamanter er ædelsten, og når du køber ørestikkere med diamanter, bør du være velinformeret, så du køber den bedste kvalitet. Diamanters kvalitet vurderes normalt på en skala med fire punkter: slibning, klarhed, farve og karat.

Designs findes lige fra små creoler og ørestikkere til store plader og dinglende ting og sager, og i Danmark får stort set alle piger – og nogle drenge – piercet ørerne ved en religiøs ceremoni før de er omkring fem år gamle. Samme skik praktiseres også i den sydøstlige del af Asien.

Sorte diamant ørestikker

Billige diamant ørestikker

- Behøves ikke betyde billig diamant

Når det drejer sig om diamant ørestikkere, bliver øreringen ikke vurderet ud fra prisen og stenene. Du kan gå på jagt efter en diamant-ørestikker, som godt nok passer i lommen, men det betyder ikke, at de billigste diamant-ørestikkere er billige.

Der findes også god kvalitet inden for billige diamant ørestikker, og vi bør altid gå efter ørestikkernes kvalitet.

Gå efter diamant-ørestikkere af kvalitet

Selv om du køber de billigste diamant ørestikker, bør du vægte kvaliteten, fordi kvalitet skinner mere end dets værdi. Der er mange forhandlere online, der sælger diamant-ørestikkere, og som omtaler kvaliteten.

Tag nogle ældre bekendte med på råd, og find den forhandler, der passer bedst til dig. Der er mange forhandlere på Internettet, der forhandler diamant-ørestikkere af god kvalitet til nedsatte priser.

Smaragd ørestikker med diamanter

Fire faktorer, der bestemmer diamantens kvalitet:

De fire faktorer er: Slibning, klarhed, farve og karat. Inden du køber diamant-ørestikkere, bør du tage disse faktorer med i overvejelserne.

Der findes mange former, så som oval, rund osv. Vælg den form, der bedst passer til dig. Farverne er forskellige, og der findes mange smarte farver, som også er dyre.

Vælg farveløse ørestikkere, da disse er billigst. Klarheden er også vigtig, og du bør gå efter en perfekt diamant.

Diamantens karat kommer an på budgettet. Den mest populære form er rund, og 80 % af alle diamanter sælges med rund form.

Diamant-certificering:

En diamant-certificering er et 'must', så du bør sikre dig, at forhandleren er 100 % certificeret, når du køber diamant-ørestikkere. De fleste diamanter har certificeringer, der hedder GIA, eller EGL-USA, og certifikatet bruges til at sammenligne deres værdi, og du kan således vurdere hvilken diamant, der har den højeste værdi.

Diamant ørestikker bør være GIA-, GIL- eller EGL-certificerede. Diamant-gemologer identificerer ud fra refraktiv indeksering, specifik vægt, spektroskopi og forstørrelse. Ekspert-gemologer behøves, fordi de meget grundigt vurderer og omhyggeligt bestemmer kvaliteten ifølge deres standarder, og du bliver derfor aldrig skuffet.

Certificerede diamant-ørestikkere skal passe til dine nøjagtige ønsker hvad angår størrelse, form, farve, karat, klarhed, metal og pris.

Brug Internettet til at finde en forhandler af diamant ørestikkere. Du kan finde information ved at bruge søgeord som diamant ørestikker, diamantørering, ørestikkere med mere.

Tilbage