Det grundlæggende ved øreringe i hvidguld

Blomsterøreringe i hvidguld

Guld er klassisk til smykker, og det vil altid være at finde i en kvindes smykkeskrin – også i århundreder fremover. Guld var allerede et værdsat metal i det gamle Egypten, og det har været værdsat af både mænd af kvinder.

Selv om øreringe i gult guld er tidløse, har de tendens til ikke at passe til så mange ting i en kvindes garderobe, som hun ville foretrække. Derfor blev hvidguld opfundet.

Hvidguld føles blødere på huden, og stilarten er også blødere, og hvidguld kan være mere alsidigt end guld. Tro det eller lad være, men et par øreringe i hvidguld kan faktisk koste mere end et par klassiske gule guldøreringe. Derfor bør du, når du er klar til at købe, sikre dig, at du køber den rette kvalitet med det samme.

Kend dit guld

Gulds renhed bestemmes med 'karat'. Nummeret kan være 10, 12, 14, 18 og 24. 24 karat er den højeste kvalitet, og betegnet som 'rent guld'. Alle guldsmykker, du køber bør have en karatangivelse på dem. Dette er ikke kun en guldsmeds mærke, men det er også en lettelse at vide for den person, som køber smykket.

Hvis en person lider af metalallergi, kan dette ofte spores til smykker, der ikke er i rent guld. Smykker, der ikke er i rent guld er som oftest blandet med andre metaller, hvilket kan fremprovokere en allergisk reaktion hos folk med følsom hud.

Hvidgulds øreringe

Sådan vælger du øreringe i hvidguld

Mulighederne er uendelige, når det gælder øreringe i hvidguld. Designs kan være så praktiske, som man finder det nødvendigt, eller så detaljerede og prangende, som man vil have det.

Når du overvejer at købe guld-ørestikkere, bør du overveje deres brug. Hvis du leder efter noget, der kun skal bæres ved formelle lejligheder, bør du kigge efter noget, der er lidt prangende.

Hvis du er på jagt efter noget, der er til dagligdags brug på kontoret og andre steder, bør du gå efter noget, der ikke er for højrøstet til din dagligdags garderobe.

Øreringe i hvidguld er klassiske smykker, der passer til garderoben, både til formelle og mindre formelle lejligheder.

Når du vælger et par guld ørestikker, skal du sikre dig, at de har den rette form til dit ansigt og også, at det ikke er for langt fra din personlighed. Øreringe er et smykke-tilbehør og bør aldrig overskygge en persons ansigt eller øreflipper.

Tilbage