Perleøreringe – stilarter og tips

Før du køber perleøreringe, bør du sætte dig ind i nogle af de forskellige stilarter.

Perleøreringe

Perle-ørestikkeren

Dette er den mest klassiske ørering, og en forholdsvis billig en af slagsen. Perler og andre ædelsten (som f.eks. diamanter) glimter fra din ørering, mens en skrue på bagsiden holder øreringen på plads.

Dette forhindrer, at man taber øreringene med de kostbare materialer. Perleøreringe, som er til at købe, er Akoya-øreringe, eller ferskvandsperler i 18 karat guld, mens Tahitian- og South Sea-perler og diamanter er dyrere.

Ørestikkere er de mest uundværlige smykker i dit smykkeskrin!

Hængeøreringe med perler

Hængeøreringe med perler giver din samling et smukt og fashionabelt look. Disse øreringe kan justeres i længden, således at du kan gøre dem personlige.

Perlerne dingler bedst på kæden under øret, og hav ingen bekymringer angående kæden; den er tynd, men den holder perlerne godt på plads. Kæderne er altid lavet i 18 karat guld, 14 karat guld eller ægte sølv.

Dråbeformet øreringe

Denne type har en større ædelsten, geometriske former eller charms hængende fra roden af øreringen, og vender normalt udad. Visse dråbeformede øreringe kombinerer charms og en ædelsten (krystal, diamant, perler osv.).

Dråbens grundlæggende design gør, at øreringen skal hænge i en lige linje fra roden til enden.

Perle øreringe ørestikker

Perleøreringe med klemme

Det mest unikke ved denne type ørering er, at man ikke behøver at være piercet for at gå med den. En klemme presses op mod bagsiden af øret for at holde øreringen på plads, og denne kunne være af ørestikker- eller af hænge-typen.

De bliver mere og mere sjældne nu, da man ikke kan gå med dem i flere timer uden at føle ubehag.

Ørehængere

Denne ørering har flere forgreninger, som dingler ned fra roden af øreringen. For enden af forgreningerne findes ædelsten, de fleste med form som en tåre eller en dråbe.

Forskellige typer ørehængere:

  • Fiskekrog perleørering: Har fået dette navn, fordi en del af den går gennem øret som en fiskekrog, hvilket får perlen til at dingle under øreflippen.

  • Fransk creol perleørering: En afrundet hængende ørering, der er åben forneden for at gøre det muligt at påføre andre elementer igennem øreringen. Designet er cirkulært, hvilket får øreringen til at ligne en ring, mens perlen er under øret.

  • Clips perleørering: Kan både bruges af piercede og ikke-piercede. Bagsiden af øreringen kan slås op, så den presser mod bagsiden af øret.

Tilbage